søndag den 13. marts 2016

Strik siden sidst

Siden sidst har jeg faktisk strikket en del - bare se her:

strik knit Bluebirds of Happiness Ravelry

Bluebirds of Happiness.
Strikket i garnrester fra (g)uld merino og Hedgehog Fibres Sock Yarn december club

Strik strømper knitting socks Ravelry Voolenvine's favorite socks

Voolenvine's Favorite Socks.
Strikket i Hedgehog Fibres Twist Sock december club

Strik strømper knitting socks Ravelry Voolenvine's favorite socks

Voolenvine's Favorite Socks.
Strikket i Hjertegarn Jaquard Magic, farve 7739

Strik pulsvarmere knitting cuffs Ravelry Apothecary Cuffs TKBoutlander

Apothecary Cuffs - Outlander KAL.
Marts Knit-along hos The Knitting Broomstick.
Strikket i 1 tråd Sandnes Alpakka Ull farve 1042 og 1 tråd Isager Spinni farve 4S.

strik knit cozy memorie blanket sock blanket dominostrik

Cozy Memories Blanket.
Strikket i alverdens forskellige strømpegarnsrester 

strik Lene Holme Samsøe babystrik på pinde 3

Fire fine trøjer af Lene Holme Samsøe.
Strikket i Sandnes Sisu farve 4316.


Alle billedernes opskrifter finder du gratis på Ravelry, undtagen sidste billede, som findes i Lenes bog "Babystrik på pinde 3".

Ravelry er faktisk et fantastisk univers, jeg er begyndt at bruge næsten mere tid der, end hos Facebook! Grunden til det er måske de mange grupper jeg er blevet medlem af siden jeg ser kreative podcasts. Udover at kunne finde opskrifter på ravelry, og at blive medlem i diverse grupper, kan man også holde styr på sine egne projekter, sit garnlager og meget andet. Hvis du også er på ravelry, så find mig som "Bebakrea" :-)

Tilbage til billederne… Bluebirds of Happiness pynter nu mit vindue i mit krea-rum. Jeg har strikket dem i forbindelse med en KAL (Knit along) i en gruppe på ravelry.

Voolenvine's Favorite Socks er faktisk også blevet mine favoritsokker. Jeg er bare lidt utilfreds med tåen - den bliver sgu hullet hos mig og jeg aner ikke, hvad jeg gør forkert… Så jeg må finde en anden løsning til tæerne. Hælen bliver dejlig forstærket og pasformen er lige i øjet! Jeg mangler lige makkeren til begge strømper, men det kommer i løbet af de næste 4 uger, regner jeg med :-)
Jeg strikker mine strømper på 4 strømpepinde oppefra og ned. Jeg har engang prøvet at strikke '2 på én gang', men det fangede ikke min interesse, selvom det er smart at blive færdig med et par strømper med det samme. På et tidspunkt vil jeg strikke fra tåen op, men jeg bytter nok aldrig mine strømpepinde ud! 

Apothecary Cuffs er også en KAL, faktisk om serien 'Outlander', hvis du kender den? Jeg elsker serien, hører lydbogen af bog 2 nu, og jeg venter i spænding på, at sæson 2 kommer i april! Er du interesseret i at deltage i Knit alongs om kendte og populære serier, så find gruppen 'The Knitting Broomstick' på ravelry!
Pulsvarmerne er hurtig strikket på pind 6, og ret så lækre at have på. Nr 2 er endnu ikke slået op til, men lige om lidt tager jeg på forlænget weekend til Edinburgh (jeps, jeg skal til Edinburgh Yarn Festival) - og hvor ellers end i Skotlands hovedstad skulle jeg slå op til nr 2 Apothecary Cuffs?! ;-)

Cozy Memories Blanket - åh, det bliver et lækkert tæppe til min sofa, men det fortjener et indlæg for sig selv… snart…

Jeg har faktisk også prøvet at blive færdig med projekter… F.eks. Fire fine trøjer (eller kun den ene af dem), men 10 cm inde i sidste ærme løb jeg tør for garn :-( Der er bestilt nyt, men nøj det var surt… Jeg var jo ligesom i 'slutte-projekter-af' mode, men det må blive efter min ferie. 

Jeg har også langt om længe fået hæftet ender på et sjal jeg strikkede i efteråret, samt har jeg strikket et sjal på 1 uge - men mere om det en anden gang :-)

Rigtig god søndag allesammen!

2 kommentarer :

 1. Jeg er rigtig glad for, at du blogger igen. Jeg kan så godt lide dine ting og sager😊👍🏻

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg rigtig glad for at læse 😀 Jeg er bestemt også glad for at være tilbage og satser på hyppigere indlæg. Mandag kommer allerede et nyt indlæg 😉👍🏻

   God weekend!

   Slet