søndag den 2. november 2014

Vertices Unite

Langt om længe er jeg tilbage igen på bloggen! For selvom jeg har strikket en del på det seneste, har projekterne af den ene eller anden grund ikke fundet vejen på bloggen endnu… Jeg har faktisk strikket (og hæklet) en del siden sidst, som du måske allerede har set på min Instagram profil. Projekterne fortjener dog mere opmærksomhed, derfor er jeg stærkt tilbage på bloggen - det har faktisk været savnet!

Her er mit færdige egostrik, som du allerede har set lidt her.

Vertices Unite Sjal Westknits www.g-uld.dk

Det færdige sjal Vertices Unite af Westknits. 
Mit tredje (og ikke sidste!) sjal af designeren Stephen West.

Vertices Unite Sjal Westknits www.g-uld.dk

Ingen montering udover at hæfte ender - det kan jeg godt lide!

Vertices Unite Sjal Westknits www.g-uld.dk

Hver af de seks dele bliver strikket på og/eller sammen med en til to andre dele.

Vertices Unite Sjal Westknits www.g-uld.dk

Vrangsiden viser de smukke sammenstrikninger - Westknits er altså et geni!

Vertices Unite Sjal Westknits www.g-uld.dk

Sjalet afsluttes med en I-cord. 
Det er første gang jeg har prøvet det - og garanteret ikke sidste gang!
Det er en smuk og enkel afslutning, selvom hver aflukningsmaske strikkes 3 gange!

Vertices Unite Sjal Westknits www.g-uld.dk

Vertices Unite er allerede nu en favorit i min samling, som kan bæres på forskellige måder - alt efter hvor mange farver man vil vise!

Flere informationer:
Opskrift: Vertices Unite af Westknits er en let forståelig, engelsk opskrift uden fejl. Du kan købe opskriften hos ravelry.com.
Garn: Jeg har strikket i det über-lækre, plantefarvede uldgarn fra g-uld.dk. Du kan læse mere om mit garnvalg her
Pind: Jeg har strikket med to tråde på pind 4. Sjalet er blevet lidt tæt, resultatet er blevet perfekt for mig. Jeg strikker fast og opskriften siger egentlig, at der skal strikkes med enkelt tråd - jeg har absolut ikke fortrudt at have strikket med to tråde!
Størrelse: Opskriften har to størrelser. Jeg har strikket den lille udgave og målene er blevet 142x47 cm. Som jeg kan se i opskriften, har jeg fået en 'medium', da min udgave blev lidt større end den lille størrelse - men helt perfekt til mig.


Jeg er klar til efterår - er du?
Efterlad gerne en kommentar, så jeg kan være sikker på ikke at have mistet alle læsere :-)

4 kommentarer :

 1. Hvor er det fedt og flot lavet! Det er virkelig en flot vrangside.

  Jeg har aldrig prøvet at strikke nogle af WestKnits flotte kreationer, men nu har jeg tilmeldt mig Mystery KAL, for NU skal det være!
  Jeg startede op i går, men fandt ud af, at jeg nok skal strikke på lidt tykkere pinde. Jeg er glad for at der er en video til, for der er noget nyt at lære for mig rent strikketeknisk, men det skal nok blive sjovt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din kommentar!
   Han er utrolig dygtig og tænker anderledes - det er jeg helt vildt med. Også hans glæde for farver og fine farvekombinationer.
   Hvilket garn og hvilken pind strikker du MKAL? Det skal vist være garn til pind 3, men strikket på pind 4 for at give det en vis lethed. Jeg skulle nu også vænne mig lidt til, at sjalet bliver "luftig" - men er sikker på, at det igen bliver en favorit!

   Slet
 2. Ej, hvor er det altså blevet fint!
  Som dig er jeg også glad for Westknits designs - og jeg elsker hans eksperimenteren med farver og former, ja, og så hopper han også ud i at strikke ting, man ikke så ofte strikker, som fx shorts :-)

  Som Anita har jeg også meldt mig til hans Mystery KAL. Jeg har såmænd kun strikket det første lille stykke og skal nu til at skifte farve for første gang.

  SvarSlet
 3. Kære Rebecca.
  Tusind tak for en flot og spændende blog!! Det er en fornøjelse at følge med.
  Jeg ved godt, at dette er et gammelt opslag - men jeg har desperat brug for hjælp til at komme videre med mit Vertice Unite-tørklæde. Forstår ganske enkelt ikke forklaringen i starten af sektion 3 - altså der, hvor de to første felter skal forbindes. Kan du mon hjælpe med en pædagogisk forklaring på dansk? Det ville gøre en kæmpe forskel. Kan næsten ikke bære, hvis projektet strander her��
  Jeg krydser fingre for, at du har tid og lyst til at hjælpe.
  Vh Line Lykke, line_haukrogh@hotmail.com

  SvarSlet