onsdag den 11. december 2013

Downtown Yarns

Som lovet, fortsætter jeg med indlæg om min tur til New York City.

Jeg kunne heldigvis overbevise min mor om, at en tur til New York også må indebære kig og køb af garn. Vi var i to butikker, som jeg i forvejen fandt på denne fantastiske hjemmeside. Det må lige siges, at garn i New York ikke er billigere end i lille Danmark.

Først var vi i Purl Soho, hvilket - som navnet siger - befinder sig i Soho, Downtown Manhattan. Jeg har læst og hørt meget om butikken og dens opskrifter, dog må jeg være ærligt og sige, at jeg synes butikken sælger ret dyrt garn og udvalget er heller ikke ret stor. I Purl Soho fik jeg derfor heller ikke købt noget.
I den anden butik følte jeg mig derimod med det samme hjemme. Lille og personligt, ja faktisk ejes butikken af en moder og hendes datter. Butikken hedder Downtown Yarns og ligger i East Village, Downtown Manhattan. Sælgerne er yderst søde og hjælpsomme uden at være pågående. I butikken var endda et lille udvalg af Kauni uldgarn og garn fra Isager! Derudover var butikken pyntet med diverse strikkeprodukter, grej og knapper blev også solgt. Og sålænge sælgerne ikke skulle hjælpe, strikkede de og hyggede sig over en kop te - et skønt og afslappende syn.


I sidste indlæg kunne du allerede se to andre billeder, både af butikken indefra og af datteren, som vinder garn op, som jeg har fået af min mor i julegave.

Julegaven af min mor er 100% Peruviansk Højlandsuld fra Cascade Yarns:
(vi har allerede holdt juleaften, da vi ikke kan være sammen d. 24. pga arbejde)

Cascade Yarns Peruvian Highland Wool Peruviansk Højlandsuld

Garnet bliver til et sjal fra Westknits.

Selv fik jeg købt tre nøgler felted tweed (50% uld, 25% alpaka og 25% viscose) fra Rowan, som skal blive til en stribet hue til mig selv:

felted tweed Rowan

Jeg er godt tilfreds, og går straks i gang med huen, når jeg er færdig med monteringen af mit  igangværende feriestrikkeprojekt. 

Men mere om det en anden gang…Ingen kommentarer :

Send en kommentar