onsdag den 4. september 2013

Hæklet pude

hæklet pude stangmasker KnitPro Waves


hæklet rund pude


hæklet rund pude bobler popcorn


hæklet rund pude


hæklet rund pude


FAKTA:
Garn: 5-6 nøgler SANDNES Fritidsgarn (100% norsk uld)
Opskrift: egen opskrift
Størrelse: 40 cm / diameter


Første efterårs-/vinterprojekt - DONE!

11 kommentarer :

 1. Svar
  1. Mange tak! Er også rigtig glad for den

   Slet
 2. super flot pude, sådan en vil jeg super gerne lave. Kan du evt dele din opskrift, el barestarten hvor du får en puff stich i centrum.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar! Jeg har faktisk 'snydt'. Jeg lavede 2-3 lm, hæklede en puff stitch, lukkede af og trak puff stitchet igennem hullet, som opstår i starten ved at hækle lm sammen til en ring med en km. Håber, at forklaringen er forståeligt :-)
   Jeg havde også overvejet en knap i midten for at skjule hullet, men det synes jeg var upassende.

   Slet
 3. Ej, den er flot! Gad super meget gerne at have en opskrift :D WAUW!

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Anja! I øjeblikket har jeg travlt med mange andre projekter og har derfor ikke planer om at lave flere foreløbig. Jeg har heller ikke nedskrevet en opskrift, men har hæklet frit ud af hovedet. Længere oppe i kommentarerne kan du læse, at jeg har hæklet puff stitches. På billederne kan du se, at jeg hæklede to cirkler - så er det bare med at hækle dem store nok til den pude du vil bruge ;-)

   Slet
  2. Det er simpelthen så smuk en pude! Jeg ved godt, at du ikke har en opskrift, men jeg vil virkelig gerne forsøge at hækle den alligevel. Der er dog to ting, jeg ikke lige helt kan greje (og er rimelig nybegynder): Jeg har hæklet puff stitches før, men kun som et tæppe - altså frem og tilbage. Kan du forklare, hvordan man hækler rundt med puff stitches? (jeg har forsøgt at youtube mig lidt frem, men er ikke blevet meget klogere). Mit andet spørgsmål er til bagsiden af puden: Har du hæklet med stangmasker eller fm? Og startede du med en magisk cirkel?


   Mange hilsner

   Camilla

   Slet
 5. Hold da op den er flot. Kan man bestille sådan en? i Ø34-35 i mørk rød eller petroleumsfarve? Står og skal til Milano Design uge, og tænkte den måske kunne se spændende ud på den stol jeg har gang i. Evt. Send en mail til lene_madsen@live.dk

  Bedste Hilsner
  Lene Madsen

  SvarSlet
 6. Det er det smukkeste jeg længe har set!! Orh hvor jeg godt gad lære hvordan du skabte den, den er bare såå flot!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak 😊 Længere oppe i kommentarer har jeg beskrevet lidt processen. Jeg har egentlig bare eksperimenteret mig frem.

   Slet