tirsdag den 23. april 2013

And the winner is....

... forhåbentlig mig!! 

Én af bloggene jeg følger med i, er The Vintage Hausfrau - og hun har i øjeblikket en giveaway, som jeg håber at vinde. Det er ringen *Move Forward* i 18 karat guld af Stinne Holm, som jeg også omtalte i dette indlæg.


Du kan se giveawayen lige her.

Så nu krydser jeg fingre! Krydser du også for mig?

3 kommentarer :

 1. halløjsa. Faldt lige over din fine nye blog :-)

  Du skriver, at du hører lydbøger, mens du strikker. Det synes jeg lyder helt vildt hyggeligt. Har du et godt fif til, hvor man får fat i dem? Tænker det kunne være smart at leje dem et sted på nettet...

  KH
  tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina,
   tak for dine søde ord!
   Jeg hører faktisk lydbøgerne på tysk og køber dem online på en tysk side, hvor jeg har et abonnement. Det er dejligt at kunne lave 2 yndlingsting på én gang ('læse' og håndarbejde) - og dagen kan lige pludselig flyve afsted!

   Jeg ved, at du kan høre lydbøger online over netlydbog.dk. Du 'låner' dem over dit bibliotekslånerkort - men du har desværre kun et vis antal du må låne online per måned, og jeg tror det er forskelligt fra kommune til kommune. Jeg har prøvet det for et par år siden, men jeg fandt ud af, at mit tyske sprogøre er bedre end det danske. Efter ca. 30 minutter hører jeg ikke efter længere, hvis det er på dansk. På tysk kan jeg strikke eller hækle en hel dag og lytte til MANGE timers lydbøger :-)

   God fornøjelse!

   Slet
  2. Tusind tak!

   Jeg har straks fundet mig en bog via netlydbog.dk. Sidst jeg forsøgte mig med noget lignende, slog jeg automatisk fra efter en halv time. Uanset sprog. Men jeg tror, at det er helt rigtigt for mig lige nu.

   Jeg vil straks kaste mig over lidt sen-aften-hækling med lydbog.

   Tak igen :-)

   Slet